• Burgemeester van Veenlaan 256
    Enschede
  • Openingstijden
    Bekijk openingstijden
  • Emailadres
    info@phoneland.nl

Wil je je iPhone 11 laten repareren? Bij Phoneland regel je het snel en voordelig én kun je rekenen op een vakkundige reparatie. Als je iPhone 11 kapot is wil je natuurlijk dat die zo snel mogelijk gerepareerd wordt, dat bijgrijpen wij als geen ander. Daarom is onze service snel en zorgen we ervoor dat je echt op ons kunt rekenen. Tenslotte kan bijna niemand nog zonder zijn of haar telefoon. Daarom is een snelle en vakkundige reparatie ook zo belangrijk. En dat hoeft echt niet veel te kosten, zeker niet als je je iPhone 11 laat repareren bij Phoneland. Wij zijn heel duidelijk over de kosten voor het laten repareren van je iPhone 11 Zo zie je in één oogopslag waar je aan toe bent en word je niet achteraf verrast door hoge kosten. Wel zo eerlijk!

Scherm vervangen
€130,00
Copy scherm
€90,00
Accu/ batterij vervangen
€85,00
Achterkant + behuizing compleet vervangen
Moederbord reparatie
v.a. €100,00
Oplaadconnector vervangen
€85,00
Camera achter vervangen
€100,00
Achterkant glas vervangen
€90,00
Camera glas achter
€30,00
Waterschade behandeling
v.a. €30,00
Gegevens overzetten
€35,00
Onderzoek
€30,00
Software reparatie
€25,00

Het laten repareren van je iPhone 11

Je iPhone 11 op een vakkundige manier laten repareren is natuurlijk belangrijk, daar wil je wel op kunnen vertrouwen. Als je daarnaast ook nog eens kunt rekenen op een snelle service ben je extra voordelig uit. Zo kun je in onze winkel onder het genot van een kopje koffie wachten terwijl wij met je kapotte telefoon aan de slag gaan. Zo hoef je je telefoon niet lang te missen! De meeste reparaties aan je iPhone 11 hebben we binnen een half uur voor je in orde gemaakt. Is het probleem al bekend en weten wij exact hoe wij dat kunnen oplossen? Dan zie je de kosten voor deze reparaties direct terug in ons kosten overzicht voor reparaties aan een iPhone 11.

Gratis onderzoek naar defecten

Is je iPhone 11 kapot maar weet je niet precies wat er mee aan de hand is? Ook dan kun je uiteraard bij onze specialisten terecht. In dat geval is het wel handig om een gratis afspraak in te plannen. Tijdens deze kosteloze afspraak bekijken wij direct wat er aan de hand is met je telefoon en wat we daar eventueel aan kunnen doen. Na onze diagnose besluit je natuurlijk zelf of je je iPhone 11 wilt laten repareren. Dat betekent dat je niets voor je bezoek en ons onderzoek betaalt. Dat is de service van Phoneland!

De meest voorkomende reparaties aan een iPhone 11

Voor veel telefoons geldt dat er reparaties zijn die regelmatig voorkomen, en dat geldt natuurlijk ook voor de iPhone 11 :

- batterij vervangen
- data overzetten
- schermreparatie
- earspeaker reparatie
- connector
- waterschade herstel *

* Heeft je iPhone 11 waterschade opgelopen? Dan adviseren we je zo snel mogelijk langs te komen. Hoe eerder wij je telefoon kunnen repareren, hoe groter de kans is dat we de schade volledig kunnen herstellen of beperken.

Schermreparaties en batterijen

Wil je een schermreparatie laten uitvoeren op je iPhone 11 of de batterijen laten vervangen? Bij Phoneland heb je dan de keuze uit twee opties. Wij bieden schermen en batterijen aan van originele toestellen van een iPhone 11 die uit elkaar zijn gehaald. Deze zogenaamde OEM (Original Equipment Manufacturerer) onderdelen gebruiken we ter reparatie van jouw telefoon. Wil je liever kiezen voor een voordeliger compatibel onderdeel? Vertrouw dan op de onderdelen van Phoneland. Voor deze onderdelen betaal je minder, simpelweg omdat ze niet van de originele iPhone 11 zijn. Ze zijn uiteraard wel van een hoge, betrouwbare kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Heb je een ander soort reparatie nodig aan je iPhone 11? Die voeren wij altijd uit met OEM onderdelen.

De haal- en brengservice van Phoneland

Heb je geen gelegenheid om bij ons langs te komen of heb je simpelweg geen tijd? Geen probleem! In dat geval kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice door online een afspraak in te plannen . Controleer wel even of jouw adres binnen ons service gebied valt. Op de gewenste locatie en op het juiste tijdstip halen wij je kapotte iPhone 11 op en repareren wij die direct. Zodra hij klaar is bezorgen wij hem weer op het aangegeven adres. Ook dat is de service van Phoneland!

Kies voor de service van Phoneland

Voor een uitstekende telefoonreparatie kies je het best voor Phoneland. Wij bieden hoge kwaliteit en vakkundigheid, een snelle doorlooptijd en een uitstekende service. Met een deskundig advies en reparatie van de meest voorkomende klachten binnen dertig minuten is jouw iPhone 11 klaar terwijl je wacht. En dat tegen een voordelig tarief!

Phoneland repareert uw smartphone en tablets vakkundig

Wi je zeker weten dat je niet de hoofdprijs betaalt en ook nog eens wekenlang op je telefoon moet wachten? Plan dan direct online een afspraak in voor je smartphone of tablet reparatie. Uiteraard kun je ook telefonisch een afspraak inplannen, of een bezoek brengen aan onze winkel. Je vindt de prijzen van onze meest voorkomende reparaties in bijgaand overzicht. Deze voeren wij binnen dertig minuten uit, dus klaar terwijl je wacht! Heb je niet de gelegenheid om langs te komen of wil je tijd besparen? Kies dan voor het gemak van onze haal- en brengservice.

Met de service van Phoneland behoor ook jij binnenkort tot onze tevreden klanten!

Staat jouw gewenste reparatie niet in het lijstje? Neem dan contact met ons op!