BETAALMETHODES

U kunt uw bestelling via diverse betaalmethodes betalen op de website van Phoneland.nl. Bij alle methodes komt uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij direct aan de slag om uw bestelling te verzenden.
Op Phoneland.nl betaal je veilig en snel via o.a:

iDeal
iDeal is de meest gebruikte betaalmethode op internet in Nederland. Met iDeal kun je veilig, vertrouwd en gemakkelijk online betalen. De betaling wordt afgehandeld in je eigen bankomgeving. De banken die op dit moment zijn aangesloten zijn ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knap, Rabobank, Regiobank en SNS bank. Om iDeal te gebruiken selecteer je deze betaalmethode tijdens het afrekenen, daar kunt u direct uw eigen bank kiezen. Voor de betaling wordt u doorgestuurd naar de website van uw bank. Nadat u uw betaling heb afgerond, komt u weer terug op onze website. De transacties van iDeal zijn gratis.
Overboeking via bank
Betalen met een overboeking is zeer eenvoudig. Wanneer u deze betaalmethode selecteert ontvangt u van ons het IBAN-nummer en BIC-nummer waar u de betaling naar kunt overmaken. Deze overboeking kunt u via uw eigen internetbankier omgeving uitvoeren. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Algemene voorwaarden reparatie
Wij repareren uw elektronische apparaten binnen 1 tot 5 werkdagen.
Uitgebreide reparaties hanteren wij 1 tot 3 weken aan . (Denk hierbij aan een moederbord reparatie en waterschade)
In de reparatieprijzen zit het onderdeel, de installatie en de BTW 21%.
Wanneer u akkoord gaat met de reparatieprijs die wij u voorleggen, gaat u een betaalverplichting aan. Indien er iets wijzigt in de kosten van uw reparatie, zullen wij dit natuurlijk eerst met u overleggen.
Indien het nodig is om een extra onderdeel te vervangen zodat de reparatie correct wordt uitgevoerd , overleggen wij dit te allen tijde met u.
Wanneer het toch niet mogelijk is om de reparatie uit te voeren, krijgt u het product terug zonder enige kosten.
Het is mogelijk dat wij tijdens de reparatie uw data moeten wissen. Zorg hiervoor altijd dat u een back-up heb gemaakt. Phoneland.nl is niet aansprakelijk voor het verlies van de data
Bij het openmaken van de telefoon of tablet voor reparatie moet PhoneLand.nl screenprotectors verwijderen die al op het scherm zijn geplakt. Helaas kunnen wij deze niet vervangen.
Indien blijkt dat de serienummer van het product voorkomt in een database van gestolen of vermiste producten, houden wij ons het recht voor het product niet in behandeling te nemen. Wij zijn gerechtigd de gemaakte (reparatie) -kosten bij jou 100% in rekening te brengen. Wij zijn verplicht melding te doen bij de Politie.
Vragen ?
Heeft u nog vragen over reparaties of onderdelen. Neem van via de mail of telefonisch contact op met Phoneland.nl
E-mail: info@phoneland.nl
Tel: 053 300 10 45

SHOPPING CART

close